Werkwijze

Nadat je contact met ons hebt opgenomen, gaan wij als volgt te werk:

STAP 1

We plannen een proefsessie met je in, waarin je Mental Core kunt ervaren. Na deze proefsessie, waarin veel gebeurd, laten we je eerst naar huis gaan om dit te laten bezinken, alvorens je een keuze maakt om een volledig traject aan te gaan.

De volgende dag horen wij graag of je wel of niet een traject aangaat.

Het traject is kosteloos, maar we werken alleen met mensen die de volle 100% commitment aan kunnen/willen gaan.

STAP 2

Als je ‘ja’ hebt gezegd tegen een Mental Core traject van zes weken, plannen we eerst een aparte afspraak met je in om het Mentaal Plan in te vullen, waarin jij jouw persoonlijke doel zo helder mogelijk omschrijft. 

‘een helder doel, doet gericht trainen!’

STAP 3

Je wordt zes weken achter elkaar ingepland voor één uur in de week fysiek Mental Core in de sportzaal. Hier start de ‘drie op één coaching’ en zetten de coaches oefeningen neer die gebaseerd zijn op jouw doel. Na elke sessie geef je antwoord op de reflectievragen die in het Mentaal Plan staan en deze mail je naar de coaches. 
Het geleerde tijdens de sessies, pas je toe in je dagelijks leven.

De zesde week is daarbij de afsluiting, hierin zit ook de evaluatie van het traject.

STAP 4

Als je een traject aan bent gegaan bij ons, staan wij altijd en blijvend open voor contact. We horen graag hoe het met je gaat!

Vanuit onze kant, nodigen we jou na ongeveer drie maanden uit voor een terugkomsessie. We kijken dan gezamenlijk hoe je ervoor staat.